Szervizünkben a Ford Transit vagy más kishaszonjármű tulajdonosok elsőbbséget élveznek!
Azonnal elkezdjük javítani autóját ha várhatóan egy órán belül el tudjuk végezni a munkát.

Vállalkozásunk több mint 20 éve Ford Transit alkatrészek forgalmazásával kezdte.  Az indulást hosszú tervezgetés számolgatás előzte meg ugyanis akkoriban nem létezett olyan vállalkozás amely kizárólag egy típusra szakosodott volna. Kétséges, rizikós volt az indulás egy 14. kerületi irodaház alagsorában, de úgy tűnt az autósok örültek, hogy van egy hely ahol szakmai szerelési tanácsokat adnak, az autójukkal és speciális problémáikkal foglalkozni tudnak. A hely híre szájról szájra járt hiszen hatalmas marketingnek  az Expressz újságban megjelenő ” Ford Transit alkatrészek eladók” tartalmú apróhirdetés nemigen nevezhető. De tény hogy a forgalom és az érdeklődés hónapról hónapra nőtt. Az évek alatt rengeteg gyakorlati tapasztalatot szereztünk. Sokáig a Ford tulajdonosok körében is úgy voltunk ismertek mint akik a Ford Transit típus jó ismerői, akik szakmai tanácsot is tudnak adni egy adott alkatrészhez vagy akár szereléssel kapcsolatban is tudnak segíteni. Innen már csak egy lépés volt, hogy saját szerelőműhelyt hozzunk létre és most már elmondhatjuk, hogy műhelyünk is több mint húsz éve szerel Ford Transitokat és természetesen más kisteherautókat is. De természetesen az első és örök “szerelem” az mindig is a Ford Transit lesz hiszen ezzel a típussal kezdtünk. Tudjuk, hogy a kisteherautó-tulajdonosoknak nagyon fontos, hogy munkaeszközük mindig rendelkezésre álljon mivel minden a munkából kiesett óra vagy nap veszteséget jelent. Ezért központi raktárkészletünk kialakításakor figyeltünk arra, hogy a leggyakoribb szereléshez szükséges alkatrészek raktárról azonnal elérhetőek legyenek ezekhez a típusokhoz. Így gyorsan időveszteség nélkül tudjuk javítani a kisteherautókat. Műhelyünkbe a magasított ponyvás vagy platós kisteherautók is beférnek.

Reklámunkban is megírtuk:  “Hosszú magas platós befér, azonnali elsősegély. Alkatrész van, ettől ne félj.”

*********************************************************************************************************************************************

SZOLGÁLTATÁSAINK

Értékeljen bennünket!
Autószerviz
Értékelés
4.5 based on 35 votes
Szolgáltatás
Autószerviz
Üzemeltető
Cromax Kft.,
Tisztes utca Törökbecse utca sarka,Budapest,1087,
Telephone No. + 36 20 314 7611, + 36 30 399 8179
Cím
Budapest
Leírás
Szervizünkben a Ford Transit vagy más kishaszonjármű tulajdonosok elsőbbséget élveznek! Azonnal elkezdjük javítani autóját ha várhatóan egy órán belül el tudjuk végezni a munkát.
Copyright © 2003 - 2016 Cromax.hu Minden jog fenntartva