Siren7Max vadriasztó mágneses 100dB 3kHz 300m

Egy hang a vadgázolás ellen
Cikkszám: SIREN7MAX
Gyártó: Siren
Kártyaszám: 16645623
Nem rendelhető

A Siren7 szuper erős mágneses kialakítású változata a Siren7 MAX, amely a Közlekedéstudományi Intézet által hitelesített.
Egyszerűen az autóra tehető és levehető, maximális vadgázolás elleni védelem.
A Siren7 MAX a család több autóján is használható egyikről egyszerűen a másikra átrakva, a mágneses rögzítés praktikusságának köszönhetően.

Siren7Max felhelyezési útmutató

A Siren7Max nem igényel áramforrást.
A Siren7Max jelzése hangsebességgel terjed, áthatolva fákon-lombokon és a sötét éjszakán, figyelmeztetve az állatvilágot érkezésünkről.
A Siren7Max nem igényel szerelést.
Egyszerűen csak tedd fel járműved tetejére úgy, hogy a menetszél átfújjon rajta.
Az áthaladó légáramlat szólaltatja meg majd a védelmet, távol tartva ezzel a vadakat járművünktől.
Felhelyezés előtt győződjünk meg róla, hogy az autó teteje, a rögzítési pont nem vizes, nem poros.
Ezek gyengíthetik a mágneses kapcsolódást.
A termék nagyon erős mágnessel van ellátva, így felhelyezéskor fokozottan kell ügyelni arra, ne verődjön oda a fényezéshez.
Érdemes egy ujjunkat a vadriasztó és a tető közé tenni, majd így óvatosan felilleszteni a kívánt helyre.
A levétel egy egyszerű, határozott felfele irányuló mozdulattal kell történjen.
Az új Siren7Max vadgázolási rendszer - a korábbi Siren7-hez hasonlóan - nem igényel elektromos bekötést, a széláram által keltett hanggal dolgozik járművünk haladásakor.
90km/h-s sebességnél már akár 300 méterre is elér a hangja, távol tartva ezzel a szarvasféléket az autónktól.
Használata autóúton javasolt, 110km/h sebességig.

A mérnökök úgy hangolták, hogy az utasok és velük utazó kedvencek ebből semmit nem hallanak.
Népszerű vadgázolás elleni rendszer, ultramodern formavilágú és tervezésű vadriasztó síp, amely segít megelőzni az akár milliós kárt azzal, hogy távol tartja a vadakat és valamennyi állatot járművünktől utazásaink során.
Ez az eszköz egy ultramodern formavilágú és tervezésű vadriasztó síp rendszer, mely segít megelőzni az akár milliós kárt, ne adj isten személyi sérülést, amit egy vaddal való ütközés esetén bekövetkezhet.
Természetesen nem csak a dúvadat (pl. róka, aranysakál), apróvadat (nyúl, fácán), nemes vadakat (pl. szarvast és őzet) riaszthatja megfelelő távolságból, hanem a háziállatokat is, megelőzve a kutya, macska gázolást is.
Úgy hangolták, hogy értsen az állatok nyelvén!

A szirénekről elnevezett vadriasztónk mitológiai névadóival ellentétben nem egy csodás énekhanggal, hanem az állatok számára roppant kellemetlen és riasztó, 120dB-es hangerőt meghaladó hangon hívja fel magára a figyelmet, jelezve számukra az érkező járművet.
Ez a decibel érték, egy vonatkürt hangerejének felel meg 10 méter távolságból.

Termékünk hangereje 70 km/óra felett növekszik meg, használata városi környezetben lehúzott ablaknál sem zavaró, feltűnő.
Országúti környezetben a szabályos sebességgel haladva megnövekszik a hangerő, de ez is csak kívülről, az állatok számára észlelhető, 90 km/h sebességnél akár 300 méterről is.

Szerencsére a frekvenciatartománya olyan, hogy az emberi fül számára az autó hangszigetelése miatt nem észlelhető, motorkerékpáron használva pedig a menetzaj okán nem halljuk.
Az állatok által jól érzékelhető szegmensben viszont harsog, végrehajtva vadriasztó küldetését: segít elkerülni a vadkárt.

A termék ára eltörpül egy vaddal történő ütközés költségeihez mérten, hiszen a legkisebb karosszéria javítás is sokszorosa a vadriasztó árának, nem beszélve a kiesett időről, míg a vadkáros autó a szerelőnél, lakatosnál, fényezőnél áll.
Ezt a kiesett időt és idegeskedést a casco biztosítás sem fedezi, eszközünk ára pedig csupán negyede az önrésznek!
E magyar találmány használatával elkerülhető hogy kártérítést kelljen fizetnie a peches sofőrnek, aki amellett hogy viseli saját kárát - hiszen a biztosító nem téríti a vadkárt -, a vadásztársaság felé is törleszteni kényszerülhet.

Teherautóra, haszonjárműre is szerelhető!
Bár a vadgázolás kevesebb kárt tehet egy kamionban mint egy személyautóban, mégis célszerű felszerelkezni a vadriasztóval, hiszen egy nagyobb vad elgázolása ugyanúgy több százezer forintos tétel lehet, nem beszélve arról, hogy a javítás idejére kiesik a jármű a használatból.


Méretek (H x SZ x M): 60 x 45 x 25mm


A terméket készletről szállítjuk, 12 hónap jótállással, magyar nyelvű útmutatóval, valamennyi szerelékkel.

További információk megtekintése, gyártói oldal

További olvasom
Tovább olvasom