NEUMANN Adventure 130 tetőbox antracit jobb oldali nyitás központi záras

Cikkszám: NPB1902C
Gyártó: Neumann
Kártyaszám: 17072498
3 munkanap alatt beszerezhető 10+ db.
Bolti ár:
100 928 Ft
-7%
Online ár:
93 452 Ft

Figyelem! A kedvezmény kizárólag a weboldalunkon leadott rendelés esetén érvényes!

db

Személyes vásárlás a központban: 11:00-ig leadott rendelés másnap; 11:00 után leadott rendelés esetén 2 munkanap múlva lehetséges. Személyes vásárlás budapesti kirendeltségben: 11:00-ig leadott rendelés esetén másnap 15:30 után; 11:00 után leadottrendelés esetén 2 munkanap múlva 9:00-tól lehetséges. Személyes vásárlás vidéki kirendeltségben: 11:00-ig leadott rendelés 2 munkanap múlva 9:00-tól; 11:00 után leadott esetén 3 munkanap múlva 9:00-tól lehetséges. Futárral történő kiszállítás: 11:00-ig leadott rendelést másnap; 11:00 után leadott rendelést 2 munkanap múlva átadjuk a futárnak. Kérjük minden esetben várja meg munkatársunk értesítését!

Olajok kenőanyagok folyadékok patent izzó nem visszáruzható! Visszáruzandó alkatrészeket hat napon belül eredeti csomagolásban sértetlenül vesszük vissza. Cseredarabokat tisztán sértetlenül ledugózva eredeti csomagolásban 1 éven belül vesszük vissza. (33)

Modell
Adventure
Hossz-Szél-Mag [cm]
130-72-37
Térfogat [liter]
295
Felület
antracit
Súly [kg]
9
Tovább olvasom
A NEUMANN s r.o. egy cseh, családi vállalkozás, amely tetőboxok és tetőcsomagtartók gyártására szakosodott. Az első termékek a ŠKODA autók tetőcsomagtartói voltak. A cég gyártó része 1992 óta a Kladno város melletti Tuchlovice-ban található. A jelenlegi termékportfólió a tetőboxok, tetőcsomagtartók, tetőkorlátok és hasonló autótartozékok széles választékát tartalmazza. A cég 2012-ben ünnepelte piaci jelenlétének 20. évfordulóját. A cég székhelye a prágai Braník negyedben található, ahol Csehország legnagyobb kiskereskedelmi üzlete, valamint a cég irodahelyiségei, nagykereskedelmi és e-shop raktári létesítményei találhatók. A NEUMANN termékeket a TÜV teszteli és tanúsítja. A Neumax teljes körű garanciát és jótálláson túli szolgáltatást garantál vásárlóinak. A Neumann tetőboxok kiváló minőségű műanyagokból készülnek, amelyek ellenállnak a magas hőmérsékletnek és az UV sugárzásnak. A dobozok két- vagy hárompontos központi zárral vagy két klasszikus zárral vannak felszerelve. A könnyű nyitást és zárást kettős működésű mechanikus rugók teszik lehetővé. A legtöbb modell kettős nyitással rendelkezik, kivéve néhány egyoldali nyitással rendelkező modellt. A dobozok bármilyen tetőcsomagtartóra rögzíthetők gyorsrögzítő rendszerrel vagy acél U-csavarokkal, alumínium profilok esetén T-adapterekkel, amelyek a csomag elválaszthatatlan részét képezik. A legtöbb doboz csúszómechanizmussal van felszerelve, amely megkönnyíti a kezelést, amikor a dobozt a tetőcsomagtartóra szerelik fel. A doboz belsejében lévő műanyag anyák meghúzása biztosítja a doboz biztonságos csatlakoztatását az autóhoz. A dobozon belül szállított rakományt rögzítőhevederekkel kell rögzíteni.
Tovább olvasom