Univerzális menü

Rólunk

Egy kis történelem...

A Cromax Autóalkatrész a fordosok körében hosszú évek óta mint az egyik legjobb beszerzési forrás ha Ford alkatrészekről van szó. Nem csoda hiszen az 1995-ben létrejött vállalkozás Ford alkatrészek forgalmazással kezdte. 
Pontosabban kezdetben csak Ford Transit alkatrészekkel. Az indulást hosszú tervezgetés, számolgatás előzte meg ugyanis akkoriban nem létezett olyan vállalkozás amely kizárólag egy típusra szakosodott volna. Kétséges, rizikós volt az indulás egy 14. kerületi irodaház alagsorában, de úgy tűnt az autósok örültek, hogy van egy hely ahol szakmai szerelési tanácsokat adnak az autójukkal kapcsolatban és speciális problémáikkal foglalkozni tudnak. A hely híre szájról szájra járt, hiszen hatalmas marketingnek az Expressz újságban megjelenő " Ford Transit alkatrészek eladók" tartalmú apróhirdetés nemigen nevezhető. De tény hogy a forgalom és az érdeklődés hónapról hónapra nőtt. A Ford Transit alkatrészek forgalmazását először Ford Escorttal majd gyorsuló ütemben az összes akkoriban futó Ford típussal kiegészítettük. Ekkor már szórólapokon illetve helyi újságokban is hirdettük a Cromax nevet mivel először Debrecenben majd Miskolcon nyílt meg egy újabb autósboltunk. Később több nagyvárosban sorra nyíltak autósboltjaink amelyek speciális kínálatukkal, hiszen csak Ford alkatrészeket árultak, egyre kedveltebbek lettek az autósok körében. Az árak sem voltak földtől elrugaszkodottak. Úgy alakítottuk ki az alkatrészek árát, hogy a végfelhasználó a lehető legkedvezőbb árat kapja. Ezért aztán az az érdekes dolog állt elő, hogy a Cromaxnál a kasszánál kevesebbet kell fizetni ugyanazért az áruért mint amit máshol másfajta üzletpolitika okán 40-50 % kedvezménnyel kap a vásárló. A Cromax neve gyakorlatilag összeforrt a Ford alkatrésszel és ebben még ma is van némi igazság noha vállalkozásunk most már a Magyarországon futó összes autótípushoz kínál alkatrészeket.  
   
 

 

Hitvallásféle...

Küldetésünknek érezzük, hogy az általunk kínált termékekkel és szolgáltatásokkal a hozzánk forduló embereket elvárásaikon felüli, minőségi kiszolgálásban tudjuk részesíteni.
Ezért igyekszünk teljes körű termékkínálatot biztosítani több kategóriában, annak érdekében, hogy mindenki megtalálhassa nálunk, amit keres.
Gyári és gyárival megegyező minőségű prémium és standard megbízható alkatrészek egyaránt kaphatók üzleteinkben.
Arra törekszünk, hogy kiváló kapcsolatot építsünk ki belföldi és külföldi beszállítóinkkal, partnereinkkel.
Magasan kvalifikált, elhivatott kollégáink állnak vásárlóink szolgálatában.
Igyekszünk ügyfélbarát, modern informatikai és logisztikai rendszert fenntartani.
Folyamatosan bővítjük, fejlesztjük üzlethálózatunkat és webáruházunkat.